понедельник, 28 марта 2016 г.

В Україні стартує онлайн-олімпіада для школярів “Фінансовий геній”

З 1 лютого в Україні стартує унікальний освітній проект - всеукраїнська онлайн-олімпіада для випускників середніх шкіл “Фінансовий геній”. Її організаторами стали національна програма фінансової грамотності “ЮніорБанк” (ПриватБанк) і міжнародна платіжна система MasterCard. 

Як повідомили в “ЮніорБанку”, на відміну від академічних шкільних Олімпіад, в “Фінансовому генії” зможуть брати участь випускники будь-якої української школи. Виконувати конкурсні завдання можна буде через Інтернет, а переможець “Фінансового генія” отримає грант в розмірі 50 000 гривень на оплату подальшого навчання у вищій школі.

“Це перша в країні економічна Олімпіада для випускників, брати участь в якій можуть не тільки відмінники або команди, обрані школою, а будь-який бажаючий - говорить Тетяна Дашевська, керівник “ЮніорБанку”. - Власником гранту на навчання у престижному ВУЗі може виявитися випускник будь-якої школи, міської або сільської, крім того всі учасники проекту отримають чудовий шанс підготуватися з економіки перед вступом без залучення репетиторів”.

Щоб стати учасником “Фінансового генія”, потрібно до 10 лютого зареєструватися на Інтернет-сторінці олімпіади. Ще однією умовою участі в проекті є картка Юніора - її можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на його сайті. Потім протягом чотирьох тижнів конкурсанти будуть виконувати чотири блоки завдань (тести і завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи). Після здачі тестів і вирішення завдань, які підготовлені спільно банкірами і методистами Університету ім. А.Нобеля, учасникам “Фінансового генія” будуть нараховуватися конкурсні бали. 

Учасниками фінального туру Олімпіади, що відбудеться в головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську, стануть 20 конкурсантів, що набрали найбільше балів в ході першого етапу. Серед фіналістів за підсумками вирішення практичних завдань і кейсів буде визначений “Фінансовий геній” року, який отримає головний приз Олімпіади.

Комментариев нет:

Отправить комментарий