пятница, 14 февраля 2014 г.

Шановний учаснику бізнес-турніру "Стратегія фірми"

Висловлюємо Вам вдячність за активність, слушні питання і небайдужість щодо участі в турнірі.

Сьогодні при опрацюванні перших рішень виникли окремі технічні ускладнення. У зв'язку Ви могли відчути незручності з користуванням симуляцією, оскільки прийшли "порожні" файли, або "не того періоду". Можливо, Ви і не відчули сьогодні ускладнень, але в подальшому вони могли виникнути.
Враховуючи наявну ситемну ситуацію і її охоплення усіх учасників, для забезпечення комфортного прийняття рішення і стабільного розвитку віртуальної компанії, організаторами турніру було прийнято рішення перезапустити "другий" день участі в симуляції (номінально третій період).
Вам зараз направлено новий коректний файл запуску, з якими вже починайте працювати і приймати рішення.
Також, враховуючи наявні питання, зауваження, нагадуємо Вам
основні кроки користування бізнес-симуляцією ViAL+:
1. Отриманий файл з розширенням *.enc зберігаємо на робочий комп'ютер.
2. Запускаємо бізнес-симуляцію ViAL+ відповідним ярликом на робочму столі. (Якщо В раптом тільки сьогодні починаєте приймати рішення, то інсталятор програми можна скачати за посиланням: http://kint.com.ua/tmp/ViAl_Setup.exe.)
3. Вибираємо варіант продовжичти навчальний етап і проходимо усі необхідні завдання.
4. Зберігаємо рішення і надсилаємо його в "ручному" режимі, для цього під час збереження обираємо варіант "Ні, я надішлю пізніше", вибираємо необхідну папку на робочом комп'ютері.
5. Надсилаємо рішення тільки на мейл: vial@kint.com.ua. На жодний іншу електронну адресу рішення не приймаються.
6. Нагадуємо, що рішення у суботу і неділю ми не будемо приймати. Буде час для відпочинку та обдумування подальших рішень.
7. З усіх технічних та організаційних питань, будь-ласка, пишіть на pazdriy_v@list.ru або телефонуйте на номер 097-224-29-21 (Віталій). Так само надаємо і консультацію по рішенням.
8. Вам на допомогу створено:
- озвучену відеоінструкцію (https://www.youtube.com/watch?v=uJRJFsbNGIM)
- озвучену відеопрезентацію (https://www.youtube.com/watch?v=tewmwz12uCQ)
Дивіться, ознайомлюйтеся :) Хай Вам вона стане справжнім помічником і провідником у світі ViAL+.

Якщо ж Ви або Ваші друзі ще не почали участь у турнірі "Стратегія фірми", то не пізно ще почати. Адже всі тільки стартували і прийняли перше рішення:)
Сьогодні ж встановіть програму (http://kint.com.ua/tmp/ViAl_Setup.exe і дотримуємося рекомендацій установки) і почніть приймати рішення.
Адже це унікальна можливість відчути себе у кріслі, "шкурі" керівника великого підприємства, побачити, як працює весь механізм фірми і її економіки. Це не важко почати і цікаво продовжити.
Запрошуємо! Успіхів Вам!
Хай Ваші блискучі результати у турнірі стануть початком реальних перемог у житті!
З повагою, Вiталiй Паздрiй

Комментариев нет:

Отправить комментарий